Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2008

Οι θεραπευτικές ιδιότητες του σεξ


1. Το σεξ είναι µια διαδικασία ομορφιάς! Οι επιστημονικές‚ μελέτες διαπιστώνουν ότι οι γυναίκες, όταν κάνουν έρωτα παράγουν ποσότητα οιστρογόνων, που κάνουν τα μαλλιά να λάμπουν και το δέρμα απαλό!
2. Ευγενές, ήπιο και χαλαρωτικό μειώνει τις πιθανότητες για δερματίτιδα, τις αναφυλαξίες και τις κηλίδες του δέρματος. Ο ιδρώτας που παράγεται καθαρίζει τους πόρους και κάνει το δέρμα σας να λάμπει.
3. Με το να κάνετε έρωτα, μπορείτε να κάψετε όλες αυτές τις θερμίδες που συσσωρεύσατε κατά την διάρκεια του ρομαντικού δείπνου.
4. Το σεξ είναι ένα από τα πιο ασφαλή σπορ στο οποίο μπορείτε να επιδοθείτε. Τεντώνει και τονώνει κάθε µυ του κορμιού. Είναι πιο ευχάριστο από το κολύμπι, και δεν χρειάζεσαι και ειδικά παπούτσια!
5. Το σεξ, αποτελεί στιγμιαία θεραπεία για την ήπιας μορφής κατάθλιψη. Απελευθερώνεται ενδορφίνη στο αίμα, παράγοντας µια αίσθηση εφορίας και σου αφήνει αίσθημα ευημερίας!
6. Όσο περισσότερο σεξ κάνετε, τόσο περισσότερο θα ωφελείστε. Το σεξουαλικά ενεργό σώμα, εκπέμπει μεγαλύτερες ποσότητες χημικών που ονομάζονται φερορμόνες. Αυτά τα λεπτά αρώματα, τρελαίνουν το αντίθετο φύλο!
7. Το σεξ είναι το ασφαλέστερο ηρεµιστικό στον κόσμο. ΕΙΝΑΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ VALIUM.
8. Το καθημερινό φιλί θα κρατήσει τον οδοντίατρο μακρυά. Το φίλημα ενθαρρύνει το σάλιο για να πλύνει τα τρόφιμα από τα δόντια και χαμηλώνει το επίπεδο του οξέος που προκαλεί την αποσύνθεση, που αποτρέπει τη συγκέντρωση και δημιουργία της πλάκας.
9. Το σεξ πραγματικά ανακουφίζει τους πονοκεφάλους! Η σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να απελευθερώσει την ένταση που περιορίζει την σωστή αιμάτωση στον εγκέφαλο.
10. Το πολύ σεξ, μπορεί να απελευθερώσει τη ßουλωμένη μύτη. Το σεξ είναι φυσικό αντισταμινικό. Μπορεί να καταπολεμήσει το άσθμα και τον υψηλό πυρετό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: