Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2007

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ JOHN HOPKINS ΤΩΝ ΗΠΑ

ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ MΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ.

ΟΧΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ.

ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΕΛΟΦΑΝ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ.

ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΟ ΔΙΟΞΙΝΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ.

ΟΙ ΔΙΟΞΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

ΜΗΝ ΚΑΤΑΨΥΧΕΤΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΞΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΟΧΕΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΛΙΠΟΣ.

Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ, ΤHΣ ΥΨΗΛΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΔΟΞΙΝΗ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓYΑΛΙΝΑ Η ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΩΣ ΔΙΟΞΙΝΗ.

ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙEIΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΥΡΑΝΤOΧΑ ΓYΑΛΙΑ ΚΤΛ.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΑΠΟ ΦΕΛΙΖΟΛ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΣΕ ΧΑΡΤΙΝΑ ΔΟΧΕΙΑ. ΟΙ ΔΙΟΞΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠEPIΤΥΛΙΓΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑΜΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ, Η ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΟΠΟΥ ΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: