Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Νέα γρίπη: μια άνωθεν κατασκευασμένη μέθοδος τρομοκρατίας


Οι θρησκευτικές επιταγές που καταδυνάστευαν πνευματικά την ανθρωπότητα επί αιώνες έχουν αντικατασταθεί στις μέρες μας από την τρομοκράτηση των ανθρώπων με τις επιταγές της «υγιεινής ζωής». Η υστερία για τη νέα γρίπη αποτελεί μόνο ένα τμήμα μιας γενικότερης πνευματικής «τυραννίας» που αφορά τον «υγιεινό» τρόπο ζωής. Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Δρα Michael Fitzpatrick, συγγραφέα του βιβλίου «Η Τυραννία της Υγείας».
Στο βιβλίο του «Η Τυραννία της Υγείας», ο Δρ.Fitzpatrick αποκαλύπτει τους τρόπους με τους οποίους ο «υγιεινός» τρόπος ζωής και οι εκατοντάδες κανόνες που τον απαρτίζουν έχουν μετατραπεί σε μια κυριολεκτική πνευματική τυραννία προς το σύγχρονο άνθρωπο. Μια σειρά από αξιώματα και κανόνες καταδυναστεύουν τους ανθρώπους, γεμίζοντας τις συνειδήσεις τους με τρόμο, πίεση και ένα διαρκές άγχος για τους αναρίθμητους υποτιθέμενους κινδύνους που απειλούν την υγεία τους.
Με σκοπό να φανούν αποτελεσματικές και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου - στο μόνο τομέα στον οποίο οι πολίτες είναι εύπιστοι και υπάκουοι σαν τρομαγμένα παιδιά - οι κυβερνήσεις και οι αντίστοιχες υπηρεσίες τους κινδυνολογούν, τρομοκρατούν και χειραγωγούν συνειδήσεις, με όπλο την απόλυτη απειλή: «η υγεία σας κινδυνεύει».

http://www.tvxs.gr/v21079

Δεν υπάρχουν σχόλια: